Beroepsvereniging voor de zelfstandige in kinderopvang in Vlaanderen en Brussel

login   

Walibi-Bellewaerde-Aqualibi

Voor UnieKO-leden en hun gezinnen


Met de start van het nieuwe pretparkseizoen 2019 in het vooruitzicht bieden wij u graag ook dit seizoen de voordelige online voorverkooptickets aan.

Leden kunnen ook dit seizoen individueel via de link http://www.tickets-for-parks.be/ voordeeltickets aankopen voor de pretparken Bellewaerde, Walibi en Aqualibi. (tickets voor het nieuwe Bellewaerde Aquapark momenteel nog niet beschikbaar in voorverkoop)

 

BELLEWAERDE: da’s 3 uitstappen in 1 dag !

Dé uitstap waar het hele gezin plezier aan beleeft? Bellewaerde natuurlijk! Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal,  in 1 dag!

BELLEWAERDE AQUAPARK: Zin in waterpret ? – opening voorzien 1 juli 2019 ! - *

Bellewaerde Aquapark, da’s een spetterend avontuur voor jong en oud. Kom tot rust in een natuurlijke oase van groen en glijd met het hele gezin van de ene waterattractie naar de andere. Zo genieten ouders en kinderen samen van een unieke ervaring in een glijbaan voor de hele familie!

* Voor het Aquapark zijn er nog geen voorverkooptickets beschikbaar.

WALIBI: Een nieuwe interactieve attractie in een nieuwe gethematiseerde wereld : KARMA WORLD !

Versla de rebelse popcorn in de verschillende cinemazalen recht uit Bollywood. Ontdek eveneens de nieuwe Indisch getinte smaken in het gloednieuwe restaurant.

Ook de kleinsten kunnen een wereld op hun maat ontdekken. De dappersten mogen alvast plaatsnemen in de nieuwe Kiddie Coaster !

AQUALIBI : Waterpret voor iedereen !

Caraïbische wereld in Aqualibi en zwemplezier voor de allerkleinsten. Houten gekleurde gevels, exotische cocktails en bruisende salsavibes: de Caraïben overspoelen Aqualibi. Een nieuwe kinderzone, Kiddie Bay, met klaterende fonteinen en watervallen, met op kindermaat gemaakte glijbanen en tal van verrassingen. En dit allemaal in een constante temperatuur van 29°!


Neem contact op als niet-lid
Om te genieten van uw voordeel als lid, log eerst in.

Overeenkomst

Om deze informatie te bekijken moet u ingelogd zijn.
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info