Beroepsvereniging voor de zelfstandige in kinderopvang in Vlaanderen en Brussel

login   

BELLEWAERDE - WALIBI - AQUALIBI

Voor UnieKO-leden en hun gezinnen


Eindelijk mogen onze deuren terug open vanaf 1 juli !  We kijken er naar uit om u en uw medewerkers opnieuw te verwelkomen !

Richtlijnen heropstart Belgische pretparken

Momenteel brengen we alles in gereedheid om u en uw medewerkers in alle veiligheid te kunnen ontvangen. We begrijpen dat u vast heel wat vragen heeft over de huidige werking van onze parken. Daarom kan u via onze websites meer informatie over de richtlijnen raadplegen. U vindt er ook een uitgebreide lijst met de meest gestelde vragen terug. We vragen u deze informatie zoveel mogelijk te verspreiden via uw interne communicatiekanalen zodat uw medewerkers hierover goed geïnformeerd zijn.

https://www.bellewaerde.be/nl/corona

https://aquapark.bellewaerde.be/nl/corona

https://www.walibi.be/nl/covid-19

https://www.aqualibi.be/nl/covid19

De grootste wijziging zit in de procedure om toegang tot het park te verkrijgen. U dient namelijk in het bezit te zijn van een ticket met een specifieke datum.

1)      Indien u of uw personeelsleden reeds in het bezit zijn van een geldig toegangsticket zonder datum, dan vragen we u dit bestaand ticket om te ruilen voor een ticket geldig op een specifieke datum. En dit omdat we de capaciteit van de bezoekers van het park ten allen tijde moeten kunnen controleren.

De tickets kunnen eenvoudig en snel omgeruild worden via onze websites op de pagina “Tickets”. Selecteer de optie “Ik heb al tickets” en volg de verdere stappen. De omruiling gebeurt op basis van de nummers van de barcode op elk ticket. U ontvangt dan een bevestiging van uw datumkeuze per mail. U brengt deze bevestiging samen met uw ticket mee naar de ingang van het park op de gekozen bezoekdag.

Het is dus niet meer mogelijk om de parken te bezoeken zonder vooraf de tickets om te ruilen voor een gedateerd ticket. 

Zodra het ticket is ingeruild voor een bezoek op een bepaalde datum, is een annulering of wijziging niet meer mogelijk.

Online tickets omruilen is mogelijk vanaf maandag 15 juni 2020 voor Bellewaerde en vanaf dinsdag 16 juni 2020 voor Walibi Belgium !

2)      Indien uw personeelsleden nog geen tickets hebben aangekocht en via het gekende platform www.tickets-for-parks.be  hun tickets gaan aankopen, dan moeten ze een datum van bezoek selecteren bij hun bestelling. Voor hen verandert er dus niets, ze kiezen onmiddellijk een datum van bezoek bij hun bestelling.

Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen en hopelijk zien we elkaar zeer binnenkort terug in een van onze parken !

BELLEWAERDE: WAKALA – NIEUW 2020 !

De favoriete uitstap van de hele familie? Bellewaerde natuurlijk! Gillen van plezier op de nieuwe familiecoaster Wakala, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? In Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

WAKALA, de nieuwe, avontuurlijke familiecoaster! Klein en groot gaan mee op avontuur in het spoor van een Canadese inheemse stam. Raas tussen de bomen door en stijg uit boven het water: het wordt een tocht die je vast en zeker bijblijft!

 BELLEWAERDE AQUAPARK: Voluit voor avontuur !

Quality time voor jong en oud, je vindt het allemaal in Bellewaerde Aquapark. Echte avonturiers voelen zich dan ook volop thuis in de glijbanen terwijl levensgenieters 100% ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich helemaal uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin. Kom het zelf voluit ontdekken!

WALIBI: Let’s go all the way !

Walibi Belgium is hét pretpark vol sensationele attracties voor de hele familie! Trouw aan zijn titel van “Beste Pretpark van België” (DTPA 2019) belooft Walibi zijn bezoekers steeds nieuwe ervaringen. In 2018 kondigde het park een investeringsplan aan van 100 miljoen euro dat het park over een periode van vijf jaar zal transformeren dankzij de bouw van acht immersieve zones – “Worlds of Walibi” – en de toevoeging van nieuwe attracties.

 AQUALIBI : Waterpret voor iedereen !

Laat je opzwepen door het Caraïbisch ritme van Aqualibi! Palmbomen, kokosnoten, surfplanken,... sleuren jou helemaal mee naar zonnige oorden. Een heerlijk warme duik bij 29°C is dé ontspanning waar het hele gezin naar uitkijkt! In het ondiepe water van Kiddie Bay beleven de allerkleinste waterratten de tijd van hun leven, terwijl grote broer of zus de ene glijbaan na de andere afschuimt, en mama of papa genietend naar het spektakel toekijkt.


Neem contact op als niet-lid
Om te genieten van uw voordeel als lid, log eerst in.

Overeenkomst

Om deze informatie te bekijken moet u ingelogd zijn.
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info