Beroepsvereniging voor de zelfstandige in kinderopvang in Vlaanderen en Brussel

login   

Revor Bedding

Dat slaap belangrijk is voor kinderen weten wij als geen ander. Revor Bedding staat in voor een kwalitatieve en veilige slaapplaats voor kinderen. Alle UnieKO-leden krijgen 30% op onze verkoop prijs.


Airbaby matras (klik op het logo hiernaast)

De Airbaby matras is een primeur in het land! Het is de enige matras in België die 100% ademend en 100% luchtdoorlatend is. De matraskern is gemaakt van een 3D PES-structuur die alle lucht doorlaat. Deze nieuwe technologie vermindert het risico op verstikking.

Is er een ongelukje gebeurd? Dat is geen probleem want de Airbaby is volledig wasbaar. De afritsbare hoes kan je op 40 graden in de wasmachine stoppen. Ook de kern is in 1-2-3 gewassen, gewoon eens afspoelen in een douche of bad. Airbaby matras is volledig hypoallergeen en gemaakt zonder schadelijke materialen zoals lijm.

De Airbaby matras gaat veel langer mee dan een standaard babymatras. De PES-kern is bovendien ook volledig circulair!

Baby Latex

De Baby latexmatras werd ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen, biedt optimale ondersteuning voor de wervelkolom en bevordert een gezonde groei voor baby's van 0 tot 3 jaar. De hoogwaardige latexkern met ventilatiegaten is bovendien ook luchtdoorlatend.

De hoes van de Baby latexmatras is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. De hoes is bijzonder huidvriendelijk en biedt bescherming voor uw kind. De matraskern en de hoes zijn vrij van schadelijke stoffen en gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standaard 100.

Baby PU

De Baby PU kindermatras heeft een koudschuimkern met een totale hoogte van 10 cm. Hier kunnen de kinderen op uitrusten en urenlang ontspannen in dromenland. Het ademende schuim zorgt voor een droog bedklimaat en rustgevende slaap.

De afritsbare hoes is heel makkelijk in onderhoud. De hoes van het babymatrasje is wasbaar in de wasmachine op 60°C en geschikt voor kinderen met een allergie. De matraskern en de hoes zijn vrij van schadelijke stoffen en gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standaard 100.


Neem contact op als niet-lid
Om te genieten van uw voordeel als lid, log eerst in.

Overeenkomst

Om deze informatie te bekijken moet u ingelogd zijn.
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info