Beroepsvereniging voor de zelfstandige in kinderopvang in Vlaanderen en Brussel

login   

Inschrijven

Vul onderstaande gegevens in

Na inschrijving krijgt u nog een bevestigingsmail met betalingsvoorwaarden.Facturatie

Details deelnemers

Gegevens deelnemer 1

Deelnemer toevoegen

Gegevens deelnemer 1

Deelnemer verwijderen

Werkgever in de kinderopvang!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de verhelderende vorming dinsdag 27 februari te Gent . Is werkgever worden nu wel haalbaar of interessant? Hoeveel kost een werknemer? Wat is het verschil in de loonsvoorwaarden T0, T1 en T2B? Wat zijn alternatieve verloningen, doelgroepverminderingen, steunmaatregelen? Schrijf snel in .

UnieKO-site en - Facebook geven het voorbeeld.

Samen kunnen we iets betekenen. UnieKO haalt alle kindergezichten van haar site. Via FB starten we een actie ' Mijn kinderopvang zet geen kinderfoto's openbaar! ' . Zet het UnieKO-kader op je profiel en schaar je mee achter onze actie! stap 1: klik op je profielfoto stap 2: klik kader toevoegen; stap 3 :zoek naar kinderopvang_GDPR stap 4 : klik op onze kader met de hand en je ziet deze verschijnen op je profielfoto rechts stap 5: klik onderaan rechts op de knop 'profielfoto gebruiken' en je doet mee aan onze actie.   Heel veel opvanginitiatieven hebben hierrond al een gezond beleid. Maar kunnen we de ouders, stagiaires, vrienden ook overtuigen?     

GDPR op komst! De Grote Data Protector Reus doet nadenken.

De General Data Protection Regulation of Algemene Verordening Gegevensbescherming.... een mond vol. Kind en Gezin organiseert in iedere provincie voor- of namiddagsessies .  UnieKO zet mee de schouders onder de grote opdracht die de nieuwe Europese wet is. Wij zetten een eerste stap ter bescherming van al onze kinderen op internet.  Een carnavals- of verjaardagsfeestje, een kliederkladderactiviteit, enkele mooie foto's delen .... het lijkt heel onschuldig maar niet dus.  Want posten van foto’s van kinderen op het internet is niet zonder gevaar! Het risico is niet alleen op het vlak van privacy, maar er is ook het gevaar op misbruik door criminelen. Hoe kunnen we die beschermen? Eenmaal op het internet, altijd op het internet! Iedereen kan delen of kopiëren! Alles kan openbaar worden en voor heel andere dingen gebruikt worden. Jouw kinderopvangfoto’s op een  ongewenste site? Je mag het  niet gedroomd hebben!!! Zo overkwam een Oost-Vlaamse chirogroep vorige maand : 43 foto's van hun zomerkamp  werden op een website voor pedofielen teruggevonden. Vorig jaar :  Frankrijk verbiedt   het posten van foto's op internet met zware boetes tot gevolg.  

KOSTENFORFAIT EINDELIJK GOEDGEKEURD

Verhoging van de beide kostenforfaits voor inkomsten 2017, 2018 en 2019

Kasteeldreef 66/1

9120 Beveren

0479/51 48 78

info@unieko.be

Telefonisch iedere dag bereikbaar van 9-14u behalve op woensdag.

[ site by plenso ]